مجتبی علوی فاضل در گفتگو با مهر در پاسخ به سوالی مبنی براینکه صدور مدارک دانشجویان واحدهای ادغام شده این دانشگاه در چه وضعیتی قرار دارد، افزود: درحال حاضر این دانشگاه هیچ مشکلی درخصوص صدور مدارک فارغ التحصیلان خود ندارد و ارتباط ما با وزارت علوم نیز بسیار خوب است.
وی افزود: ممکن است در برخی موارد تاخیر اداری و جزئی در صدور مدارک ایجاد شود که این امر مشکلی نیست و برطرف می شود.
سخنگوی دانشگاه آزاد تاکید کرد: اگر فارغ التحصیلان این دانشگاه در دریافت مدارک خود با مواجه هستند باید موضوع را از طریق ایمیل، پیامک و یا حضور درسازمان مرکزی دانشگاه دنبال کنند تا مشکل برطرف شود.
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©